Grote projecten door samenwerking

groenvoorziening Eindhoven door Delsasso Boomverzorging

In de regio Den Bosch is Delsasso Boomverzorging alom bekend met het snoeien en kappen van bomen voor particulieren en de overheid. Daarnaast werkt Delsasso Boomverzorging samen met hoveniers en groenvoorzieningsbedrijven.

Zo is het voor hoveniers prettig om een ervaren boomverzorger in te schakelen die door zijn ervaring en het juiste gereedschap de klus sneller en efficiënter kan klaren, waardoor het voor de hovenier een stuk goedkoper wordt.

Ook grote groenvoorzieningsbedrijven maken gebruik van Delsasso Boomverzorging omdat wij gekwalificeerde en gespecialiseerde medewerkers in dienst hebben. Door onze flexibele opstelling maakt bijvoorbeeld groenvoorzieningsbedrijf BTL graag gebruik van Delsasso boomverzorging om grote snoeiwerkzaamheden uit te voeren.

groenvoorzienings-nijmegen-delsasso-boomverzorging

Een mooi voorbeeld hiervan is een project wat Delsasso Boomverzorging heeft uitgevoerd is in Eindhoven. Bij Fontys hogeschool hebben wij in de vakantieperiode in anderhalve week 500 bomen gesnoeid of gekapt. Al het vrijgekomen snoeiafval werd versnipperd en afgevoerd totaal 130 m3 snippers. Voor deze werkzaamheden werden 2 hoogwerkers en 4 medewerkers ingezet. Daarnaast is er ook in Venlo bij de Fontys hogeschool 200 bomen gesnoeid door 2 van onze medewerkers. In 4 dagen kon al het vrijgekomen snoeiafval worden gesnipperd en afgevoerd.

Vanwege onze flexibele opstelling en de gespecialiseerde medewerkers snoeit Delsasso Boomverzorging samen met BTL nu in een grote wijk van Den Bosch. Ook in Nijmegen wordt met van Esh groenvoorziening door Delsasso Boomverzorging zeker tot het einde van het jaar gesnoeid en gesnipperd.

Door onze samenwerking met diverse bedrijven zijn we in staat steeds grotere en ingewikkelde projecten te realiseren.

 

Delsasso Boomverzorging
Bodem van Elde 2A
5292 NB Gemonde
info@uwboomverzorger.nl
Kamer van Koophandel: 17188485
Telefoon: 073-5034948

Meest recente berichten