Boom Veiligheids Controleur Certificaat Behaald

Sinds 21 Mei 2015 is Delsasso boomverzorger in het bezit van het certificaat BVC (Boom Veiligheid Controleur) van Groenkeur. Groenkeur is het onafhankelijke en betrouwbare selectiecriterium voor kwaliteit, vakmanschap en garantie in de groene sector.

Groenkeur bevorderd het vakmanschap van de groenprofessionals op basis van vastgestelde kwaliteitsnormen. Om de kwaliteit van het keurmerk te kunnen blijven garanderen organiseren wij nazorg op terreinen van garantie, nakoming en geschillen. Wie kiest voor een Groenkeur-ondernemer kiest voor kwaliteit in uitvoering en dienstverlening.Keurmerk BVC boomverzorging

Wij zijn daarom heel erg blij om nu onder dit keurmerk te kunnen opereren en onze klanten met nog betere garantie van dienst te zijn.

Delsasso Boomverzorging
Bodem van Elde 2A
5292 NB Gemonde
info@uwboomverzorger.nl
Kamer van Koophandel: 17188485
Telefoon: 073-5034948

Meest recente berichten