Penetrometer

Om goed te kunnen groeien heeft een boom naast voldoende water en voeding ook ruimte om wortels te ontwikkelen nodig. De bodemdichtheid moet niet te hoog zijn zodat de wortels voldoende groeiruimte hebben. Sinds kort hebben wij een penetrometer in ons bezit om de grond dichtheid te meten. Hierdoor kan worden vastgesteld of de wortels van de boom nog verder kunnen groeien. Met deze onderzoeksmethode kunnen wij snel voor u constateren of er ondergrondse problemen zijn. Hiermee kunnen wij voor u een optimaal advies met betrekking tot de groeiplaats aanbieden.

 

2016 jan - penetrometer (10)2016 jan - penetrometer (11)

2016 jan - penetrometer (13)

Delsasso Boomverzorging
Bodem van Elde 2A
5292 NB Gemonde
info@uwboomverzorger.nl
Kamer van Koophandel: 17188485
Telefoon: 073-5034948

Meest recente berichten