Delsasso verzorgd klim activiteit in Sint-Michielsgestel

Slinger en klimaktiviteit Elips 2016

In samenwerking met de ouders van de basisschool hebben we de kinderen een fantastische dag bezorgd door een klim en slinger activiteit te organiseren op het schoolplein. Alle medewerkers van Delsasso Boomverzorging waren de hele dag in touw om er een succes van te maken.  16 April was de dag van de Ellips, de ouders hadden echt allerlei activiteiten georganiseerd, er was huiswerkbegeleiding, klimmen, een clown etc. etc. De dag werd afgesloten met een heerlijke maaltijd verzorgd door de ouders van de school. het was zeer inspirerend bij te dragen aan deze dag.

beleef ellips boomklimmen

Delsasso Boomverzorging
Bodem van Elde 2A
5292 NB Gemonde
info@uwboomverzorger.nl
Kamer van Koophandel: 17188485
Telefoon: 073-5034948

Meest recente berichten