De machines die Delsasso Boomverzorging inzet

Voor onze werkzaamheden bij Delsasso Boomverzorging gebruiken wij een veelzijdigheid aan machines. Onderstaand vindt u een overzicht van het groot materieel waar wij gebruik van maken.

De Snipperaar

versnipperaar delsasso boomverzorging (Medium)De snipperaar heeft als groot voordeel dat er nauwelijks met takken gesjouwd hoeft te worden. Door te versnipperen wordt de massa aan takken verkleind en kunnen er meer takken meegenomen worden. De snipperaar kan hout tot een dikte tot 20 cm verwerken. De bus voor de snipperaar vangt de snippers op met een inhoud van 8 m3. De snippers gaan naar een depot en worden vanuit daar naar een elektriciteitscentrale gebracht.

Telescoopkraan

telescoopkraan delsasso boomverzorging (Medium)

Staat een boom op een plaats die moeilijk bereikbaar is dan kan een telescoopkraan worden ingezet. De meerkosten van een telescoopkraan zijn hoog maar het werk gaat snel en efficiënt, in vergelijk met het arbeidsintensieve klimmend rooien van een boom.

Hoogwerker

Hoogwerker delsasso boomverzorging

Hoogwerkers worden vooral ingezet bij het snoeien langs wegen en lanen. Er is voor ieder situatie een andere geschikte hoogwerker. Het voordeel van het werken met een hoogwerker is de snelheid van dat snoeiwerkzaamheden.

Stobbenfrees

stobbe-uitfrezen

De stobbenfrees verwijdert boomstronken tot een diameter van 60 cm en een diepte van 50 cm. Met de stobbenfrees worden de laatste resten van de stronk verwijderd. De breedte van de stobbenfrees is 95 cm.

Kloofmachine

Delsasso kloofmachine boomverzorgingBovenstaande kloofmachine wordt gebruikt om restanten loofhout die niet in de snipperaar passen te kloven voor open haard of kachel.  De capaciteit van de kloofmachine is 1 m3 hout per uur. De drukkracht van de kloofmachine is 11 ton en klooft naar 2 kanten.

Doordat de kloofmachine op wielen staat en aangedreven wordt door een benzinemotor is hij op elke plaats te gebruiken. De kloofmachine wordt ook verhuurd.

 Graafmachine

graafmachine met bomengrijper delsasso boomverzorging
Helt een boom erg naar een verkeerde kant dan wordt een kraan met een sorteergrijper ingezet. Moeten stammen op lengte blijven dan kan een kraan deze stammen eenvoudig verplaatsen of voor transport op de vrachtauto laden.

Delsasso Boomverzorging
Bodem van Elde 2A
5292 NB Gemonde
info@uwboomverzorger.nl
Kamer van Koophandel: 17188485
Telefoon: 073-5034948

Meest recente berichten