Snoeien

Regelmatig snoeien houdt uw bomen mooi en sterk
Regelmatig snoeien voorkomt een hoop ellende. Bij periodiek snoeien verwijderen we dode takken en zorgen we dat de boom niet verkeerd groeit. Dat is veilig voor voorbijgangers en de boom blijft mooi en sterk. Ook kan professioneel snoeien een vergroeide, zieke of beschadigde boom weer nieuw leven geven.

 

Wanneer snoeien?
Veel mensen denken dat je bomen in de winter moet laten snoeien, maar dat is zeker niet altijd zo. Voor sommige bomen geldt juist dat het beter is  ze in de zomer te onderhouden. Ze kunnen zich dan beter herstellen en afweer tegen ziekten opbouwen. Er zijn zelfs bomen – denk aan esdoorns, notenbomen, haagbeuken en berken – die je absoluut niet in de winter mag snoeien. Wij adviseren u graag over de beste tijd en wijze van snoeien.nieuwe joris delsasso boomverzorging (2) (1)

Klimmend of met een hoogwerker

Over het algemeen kiezen we ervoor bomen klimmend te snoeien. De boomverzorger is hierbij beveiligd met een klimgordel en gezekerd met meerdere lijnen. Voordeel is dat wij zo overal in de kroon van de boom komen, alle takken gemakkelijk kunnen bereiken en goed zicht hebben op de staat en gezondheid van de boom. Bij grotere aantallen bomen die goed bereikbaar zijn vanaf de weg zetten we ook wel een hoogwerker in bij het snoeiwerk.

groenvoorziening Eindhoven door Delsasso Boomverzorging

Neem contact met ons op via het contact formulier op onze website of bel ons direct op 073-5034948 voor een offerte of andere vragen.

Delsasso Boomverzorging
Bodem van Elde 2A
5292 NB Gemonde
info@uwboomverzorger.nl
Kamer van Koophandel: 17188485
Telefoon: 073-5034948

Meest recente berichten